Rectificare discuri frana direct pe masina

Asigura-ti Siguranta pe Drumuri cu Serviciul Nostru de Rectificare Discuri de Frana

Care sunt problemele care pot aparea la discul de frana?

Nu doar ovalizarea poate sa puna probleme atunci cand vorbim despre discul de frana.

Exista si alte probleme care pot fi rezolvate cu un aparat de rectificare. Spre exemplu, se poate bloca pistonul de la etrier sau se pot bloca culisele.

O alta problema este data de discurile inestetice, care desi nu sunt periculoase, strica din imaginea masinii.

Uzura inegala a discului de frana este o alta problema care se poate rezolva cu ajutorul unui aparat pentru rectificare.

Rectificare discuri frana Bucuresti fara demontare

Autoagusta service de roti specializat, iti ofera serviciu de rectificare a discurilor de frana. Un astfel de serviciu este din ce in ce mai necesar, mai ales in conditiile in care exista un numar mai mare de soferi care aleg discurile de frana aftermarket, discuri ce se ovalizeaza mult mai usor decat cele originale.

Din fericire, datorita tehnologiei avansate, iti putem oferi solutia ieftina si eficienta pentru rectificarea discurilor de frana. Astfel, nu trebuie sa le inlocuiesti si nici nu trebuie sa faci achizitii de proasta calitate pentru ca sunt mai ieftine. Poti pastra discurile originale si le poti folosi mult mai mult timp.

Rectificarea discului de frana dureaza foarte putin ( aproximativ 10 minute ) si este un proces relativ simplu. Practic, se scoate roata, se scoate etrierul si se monteaza dispozitivul automat de rectificare. Folosind un astfel de dispozitiv, erorile umane sunt evitate.

RECTIFICAREA SE FACE NUMAI DIRECT PE MASINA

De ce sa alegi serviciile noastre de rectificare discuri de frana?

  • Experienta Profesionala: Cu ani de experienta in industrie, echipa noastra de tehnicieni specializati in franare garanteaza rezultate de inalta calitate.

  • Tehnologie Avansata: Folosim echipamente de ultima generatie pentru a efectua rectificarea discurilor de frana, asigurand o precizie si uniformitate perfecta.

  • Cresterea Duratei de Viata a Componentelor: Rectificarea periodica a discurilor de frana nu doar imbunatateste performanta, ci si prelungeste durata de viata a sistemului de franare.

  • Conducere Sigura: Discurile de frana netede si uniforme reduc riscul de uzura neuniforma a placutelor si asigura o franare eficienta.

  • Economisire de Timp si Bani: Opteaza pentru rectificarea discurilor de frana si evita costurile si inconvenientele asociate cu inlocuirea integrala.