Extragere prezoane rupte

Extragere prezoane rupte Bucuresti

Cum scoti un prezon rupt?

Nu sunt putine situatiile in care prezoanele se rup. Poate ca este de vina calitatea surubului propriu zis, poate ca este de vina vechimea lor sau un factor mecanic, un singur lucru este cert: odata ce este rupt, prezonul trebuie sa fie scos din locul in care este, pentru a fi inlocuit cu un alt prezon.

Extragerea unui prezon rupt poate sa fie o adevarata aventura, multi soferi sau chiar si multi mecanici apeland la solutii care mai de care mai „inovative”. Masurile radicale precum gaurirea prezonului rupt sau sudura unei piulite in zona unde s-a produs ruptura insa, pot consuma o multime de timp si pot duce la pagube mai mari.

Service-ul de roti Auto Agusta Autoagusta Bucuresti iti ofera servicii de extragere prezoane rupte si deteriorate, suruburi blocate in filet, intr-un mod cat se poate de elegant si de rapid. Folosim extractoare profesionale, care in doar cateva momente scot prezonul, facand loc altui prezon. Astfel, vei putea circula in siguranta si te vei putea bucura de o masina 100% functionala. In cazul in care circuli cu prezoane rupte, exista sansele unor accidente destul de grave.

Pentru detalii, rugam sunati la 0722653393

Multumim