Indreptari jante

INDREPTARI JANTE ALIAJ Bucuresti

Impactul cu obstacolele prezente in trafic, pe carosabil, sau omniprezentele borduri, produce deformari jantelor, modificari ale formei initiale, fapt care conduce la dezechilibrarea rotilor. Continuarea rularii cu o astfel de roata va conduce la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de viata a acesteia. Recomandam, in acest sens, sa efectuati operatiunile de indreptari jante si roluit jante periodic, sau odata cu aparitia unor batai, si oricand aveti impresia ca vibreaza volanul.

Este necesar ca operatiunile de indreptari jante si roluit jante sa se efectueze in service auto autorizate si care sa dispuna de toate dotarile tehnice necesare.

Indreptarea jantelor este o operatiune care se efectueaza inaintea echilibrarii rotilor

Autoagusta furnizeaza servicii de indreptare jante la preturi bune

Indreptarea jantelor depinde foarte mult de materialul din care sunt facute acestea: pentru jantele din otel efectuam o deformare la rece, in timp ce pentru cele din aliaj avem nevoie de o incalzire la cel mult 140 grade Celsius; avem personal specializat si calificat pentru oricare dintre aceste operatiuni si suntem dotati cu aparatura profesionala si ustensilele potrivite. In functie de lovitura si marimea zonei care trebuie incalzita, operatiunea de indreptari jante poate dura intre 10 si 40 minute.

Cat costa indreptatul jantelor

Pentru cotatii de preturi sau alte informatii, va rugam contacti-ne la telefon: 0726 761 939