Geometrie roti

GEOMETRE ROTI Bucuresti

Este usor sa facem confuzie intre geometria rotilor si echilibrarea rotilor.

Echilibrarea rotilor se refera la eliminarea sau diminuare miscarii rotii fara a cauza vibratii ale vehiculului la anumite viteze. Geometria rotilor reprezinta reglarea unghiurilor rotilor pentru a redeveni paralele intre ele si perpendiculare pe suprafata de rulare.

Geometria sau reglajul unghiului de fuga reprezinta o operatiune foarte importanta in exploatarea cat mai corecta a masinii, pentru  optimizarea comportamentului pe drum si uniformizarea uzurii anvelopelor. Daca aceasta operatiune nu este efectuata corespunzator, poate interveni fenomenul de uzura prematura sau neuniforma a anvelopelor, ceea ce modifica directia masinii, astfel, directia de rulare nu mai este liniara.
In timp, pe langa aceasta problema pot aparea si alte probleme la sistemul de directie al masinii astfel va expuneti riscului unor accidente si a unor cheltuieli in plus pentru anvelope, directie, suspensie, combustibil (creste si consumul de combustibil).

Cand se face geometria auto ?

Recomandarea noastra este la fiecare schimb de anvelope si/sau la 20.000 km sa se faca si serviciul de geometrie roti cu tehnologia 3D intr-un service specializat.

Alte cazuri cand ar trebui facuta sau verificata geometria auto:

  • uzura rapida si neuniforma a anvelopelor
  • masina trage stanga sau dreapta in timpul mersului
  • rotile au dimensiuni diferite de cele standard
  • consum mai mare de combustibil
  • ati lovit o bordura/groapa, sau o lovitura puternica asupra rotilor
  • ati schimbat un element de directie sau de suspensie
  • ati incarcat vehiculul cu o greutate mare pe o perioada lunga de timp

Pentru detalii, rugam sunati
la 0762 137 869

Multumim

Autoagusta efectueaza geometrie auto prin intermediul aparatelor performante 3D marca John Bean, ce beneficiaza de cea mai complexa baza de date pentru autovehicule, fiind incluse peste 20.000 de modele de autoturisme, masini 4×4, autoutilitare si furgonete.

Aparatura moderna cu tehnologie 3D permite specialistilor Autoagusta sa realizeaze serviciul de Geometrie roti, precis si rapid la un pret bun. Personalul care se ocupa cu geometria rotilor, a fost special instruit si are experienta in domeniu.

Geometria rotilor consta in reglarea unghiurilor rotilor in conformitate cu specificatiile constructorului.

REGLAREA UNGHIULUI DE FUGA SAU CADERE  NECESITA  REGLAREA UNGHIULUI  DE  CONVERGENTA

Geometria se realizeaza doar pentru vehicule cu inaltime maxima de 3,4 metri

Cat costa geometria rotilor?

Pentru cotatii de preturi sau alte informatii, va rugam contacti-ne la telefon: 0762 137 869